top of page

Welbevinden

We vinden het belangrijk dat onze leden zich goed voelen binnen onze club. Rust Roest Blankenberge moet een plaats zijn waar kinderen en jongeren veilig sporten en waar plezier gemaakt wordt.
En daar zorgen wij, de club en de ouders, samen voor.

 

We willen dat zowel volwassenen als jongeren voor elkaar respect opbrengen en de grenzen van anderen aanvaarden. Daarom is er geen plaats voor pestgedrag, racisme, geweld of ongepast seksueel gedrag.

Privacy

Rust Roest Blankenberge is begaan met uw privacy. Een uitgebreide beschrijving van ons beleid op het vlak van verwerking van persoonsgegevens is terug te vinden in de volledige privacyverklaring.

 

U kunt ons o.a. steeds vragen over welke gegevens wij beschikken, u kunt ze laten verbeteren, wissen of overdragen.

API

Meld het ons als grenzen overschreden worden, zowel bij je eigen kind(eren) als bij anderen

In de club zijn Timothy Van Renterghem (bestuurslid, email) en Saskia Vanhee (ondervoorzitter, reserve API, email) de Aanspreek Personen Integriteit (API), voor iedereen die vragen of klachten heeft specifiek rond dit thema.

 

Het is de bedoeling dat we na een melding discreet en onafhankelijk bemiddelen en/of doorverwijzen en interne procedures opstarten om finaal tot een oplossing te komen.

Ethisch charter Gymfed

Als club aangesloten bij Gymfed onderschrijft Rust Roest de gedrags- en ethische codes voor trainers, sporters, bestuursleden en ouders, ter bevordering van veiligheid, gezondheid en welbevinden. Een volledige beschrijving van wat dit inhoudt is terug te vinden onder de rubriek documenten.

bottom of page