Inschrijvingsdag

De inschrijvingsdag voor turnjaar 2020-2021 is gepland op zaterdag 29 augustus, van 10 u. tot 12 u. in ons turncomplex in de K. Deswertlaan 36 te Blankenberge. Voor inschrijvingsgelden wordt in tegenstelling tot vorige jaren gewerkt met pakketten per discipline, ongeacht het aantal uur per week dat een lid effectief deelneemt aan de lessen. Betaling van inschrijvingsgelden kan via Payconiq of via overschrijving (en dus niet meer met cash geld).

De lessen zelf starten vanaf maandag 7 september 2020.

Inschrijvingsstop

Om voldoende kwaliteit te kunnen blijven aanbieden in onze groeiende vereniging, wordt waar nodig gewerkt met een inschrijvingsstop.

Wie vorig jaar lid was, kan een plaats reserveren. Dit dient te gebeuren op de inschrijvingsdag op 29 september. Uw inschrijving is bevestigd na betaling van het inschrijvingsgeld + verzekering, ten laatste tegen 3 september.

De groepslijsten worden vervolgens aangevuld met nieuwe inschrijvingen, waarbij de volgorde van het binnenkomen van betalingen wordt gebruikt als voorrangsregel. Indien er betaald werd en de lijst zat reeds vol, wordt het lidgeld dadelijk teruggestort.

Q4Gym

Rust Roest Blankenberge behaalde zopas opnieuw het Q4Gym-label, geldig tot en met turnjaar 2023-2024 ! Aan deze toekenning gaat een uitgebreide interne en externe audit vooraf. Elk aspect van de turnvereniging (clubmanagement en -bestuur, interne en externe communicatie, clubcultuur en -sfeer, trainerscorps en -beleid) wordt in detail geanalyseerd en beoordeeld.

Los van het feit dat de criteria steeds strenger worden bij elke nieuwe audit, en het feit dat de club volledig beheerd wordt door vrijwilligers, haalden we desondanks een mooie score van 72.5%.

Bovendien werd een "uitzonderlijk en innoverend project" erkend, ingediend door Rust Roest Blankenberge. Dit gaat meer in het bijzonder hoe we EHBO opleidingen voor onze trainers aanpakken, wat volgens de auditeur tot voorbeeld strekt voor andere clubs.

logoQ4gym.png

Selectiedag

Wie wenst in te schrijven voor een specialisatiegroep (toestelturnen meisjes, tumbling of trampoline), en wie het voorbije turnjaar geen deel uit maakte van de  specialisatiegroep waarvoor men wenst in te schrijven, wordt uitgenodigd op de selectiedag op zaterdag 5 september 2020 in de Sportdoze (tussen 9.30 en 11.30 u). 

Er wordt samen met de trainers gekeken of iemand voldoet aan de basisvoorwaarden om in te schrijven in een bepaalde discipline of een bepaald niveau haalt. Een loting systeem onder geselecteerden is mogelijk wanneer het maximaal aantal turners voor een bepaalde groep overschreden is.

Turnpakken

Er worden pas- en bestelmomenten voor de turnpakken georganiseerd tijdens de inschrijvingsdag op zaterdag 29 augustus en op de twee daaropvolgende zaterdagen (5 en 12 september).

Het dragen van een turnpak is verplicht bij deelname aan zowel trainingen en wedstrijden van alle turngroepen (behalve voor de kleuters en volwassenen). Het dragen van het officiële turnpak van Rust Roest Blankenberge is ook verplicht bij deelname aan het turnfeest. Voor meer informatie wordt verwezen naar het huishoudelijke reglement.

Onze missie

KTV Rust-Roest Blankenberge wenst een brede waaier aan eigentijdse recreatieve gym aan te bieden, gaande van de courante gymnastiek disciplines tot andere bewegingsvormen (dans, rope-skipping, conditietraining en yoga), ter promotie van de gymsport, gezond bewegen en levenslang sporten. De vereniging streeft naar het aanbieden van kwalitatieve trainingen door lesgevers met eigen turnervaring en turnspecifieke opleidingen.

 

We richten ons op een breed publiek, van kleuters tot volwassenen, voor zowel sporters van het mannelijke en vrouwelijke geslacht. Naast basisturnen bieden we specialisatiegroepen aan, met een eerder laagdrempelige instap, in enkele specifieke disciplines. Hierbij bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan wedstrijden op recreatief niveau.

Rust-Roest Blankenberge is aangesloten bij GymFed en heeft een eigen turncomplex in de K. Deswertlaan in Blankenberge.

Rust Roest!

Koninklijke turnvereniging

Rust Roest Blankenberge VZW

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now